Camphill Gemeenschappen

Camphil is een wereldwijde beweging van gemeenschappen op antroposofische basis waar kinderen en volwassenen met en zonder een beperking samen wonen, werken en leven.
Camphill-gemeenschappen zijn professionele instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking waar volgens de Camphill idealen wordt gewerkt en geleefd. Belangrijke waarden zijn antroposofie en leven en werken mét, in plaats van vóór mensen met een beperking.

Nederland telt 5 Camphill-gemeenschappen:

Het Maartenhuis in De Koog (Texel)

De Marsen in Het Twiske

De Noorderhoeve in Schoorl

Orion in Rotterdam

Gezinskring ’t Huys in Bosch en Duin.

[tabs slidertype=”images” fx=”slide” auto=”yes”] [imagetab width=”650″ height=”300″]https://www.camphill-nederland.nl/wp-content/uploads/maartenhuis2.jpg[/imagetab] [imagetab width=”650″ height=”300″]https://www.camphill-nederland.nl/wp-content/uploads/christophorus_algemeen_07.jpg[/imagetab] [imagetab width=”650″ height=”300″]https://www.camphill-nederland.nl/wp-content/uploads/gezinshuishethuys_06.jpg[/imagetab] [imagetab width=”600″ height=”300″]https://www.camphill-nederland.nl/wp-content/uploads/Noorderhoeve.jpg[/imagetab] [imagetab width=”600″ height=”300″]https://www.camphill-nederland.nl/wp-content/uploads/Orion.jpg[/imagetab] [/tabs]

Camphill internationaal

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *